2016 m. kovo 7 d., pirmadienis

BAGGY METODAS ŠILKINIAMS PLAUKAMS


Šį kartą jūsų dėmesiui BAGGY metodas, po kurio plaukai tampa šilkiniais, labiau žvilga, labiau sudrėkinami ir pamaitinami.


VIDEO ČIA https://www.youtube.com/watch?v=x99bROeV-2A
***Norint įgauti šilkinių plaukų efektą rekomenduočiau nauduoti plaukams kondicionierių, kaukę, balzamą ar kitą priežiūros priemonę.
***Norint giliai pamaitinti plaukus rekomenduočiau nauduoti aliejus (kokosų, sviestmedžio, ricinos, arganų arba kt.).
***Apvyniojus plaukus laikyti 4-8 val.
***Kartoti 1-3 kartus/sav.

Nauduojau ROZMARINŲ KONDICIONIERIUS FAITH IN NATURE


Naudojau ALIEJUS

*** kokosų aliejumi tepama sausus plaukus, išsišakojusius jų galiukus. Plaukai po šių reguliaraus aliejaus tepimo tampa sveiki, glotnūs ir minkšti. Taigi, produktas gali atstoti tiek kondicionierių, tiek plaukų kaukę, tiek balzamą ir kondicionierių. Dėl aliejaus susidaranti plėvelė sukuria apsaugą nuo plauką pažeidžiančių veiksnių, o nuolatinis jo naudojimas skatina plaukų augimą.

 * Ėmus kokosų aliejų naudoti kritinės situacijos metu, derėtų nepamiršti, jog aliejaus poveikis sustiprėja šilumoje: ištepusi drėgnus plaukus, susuk juos į rankšluostį ir šiltai palaikyk bent pusvalandį. Vėliau gerai plaukus ištrink, naudodama įprastą šampūną.
* Beje, jis naudingas ne tik plaukams, bet ir galvos odai: apsaugo nuo pleiskanojimo, drėkina ir minkština.

Sviestmedžio aliejus


***Geriausiai pripažintas natūralus sviestmedžio sviestas išgaunamas iš Shea-Karite medžio vakarų Afrikoje.
Kosmetikos pramonėje dėl savo kaip puikaus drėkiklio, raminamojo ir minkštinamojo poveikio odai jis yra gerai žinomas ir labai populiarus. Plaukams sviestmedžio produktai taip pat labai tinka, kadangi juos atgaivina ir atnaujina, sudrėkina juos, apsaugo nuo lūžinėjimų, skatina jų augimą.
Sviestmedžio sviesto sudėtyje yra kariteno, alantoino bei vitamino F. Jame esančios riebalų rūgštys yra nepakeičiamos odai drėkinti bei jos elastingumui palaikyti. Sviestmedžio sviestas yra puiki medžiaga, naudojama gaminant muilą, šampūnus, kremus, plaukų balzamus ir kitus grožio bei higienos produktus.
Visos naudingosios sviesto savybės žinomos jau iš tradicinės medicinos terapijos. Jis naudojamas nuo vėjo ir saulės apsisaugoti (sviestmedžio sviestas turi natūralią UV apsaugą, padeda apsisaugoti nuo saulės spindulių, sukeliančių odos vėžį), žaizdoms gydyti, sudirginimus pašalinti, taip pat sergant dermatitais, egzemomis, nudegus.
O štai ir dar keletas atvejų, kai patariama naudoti sviestmedžio sviesto produktus: odos įtrūkimai, nušalimai, šiurkšti padų oda, vabzdžių įkandimai, paraudimai bei raukšlelės, niežulys, strijų prevencija nėštumo metu, raumenų nuovargis ir skausmai.



Komentarų nėra:

Rašyti komentarą