2016 m. kovo 30 d., trečiadienis

Banka Agafji stangrinantis šveitiklis kūnui APŽVALGA




Pakvipo grikiais?...Turėtų, tikriausiai, bet...
Paėmus šį šveitiklį į rankas, kažkodėl, maniau, kad viduje bus labai "grikinis" šveitiklis, kuris intensyviai jais kvepės, o jo konsistenciją sudarys smulkintos šios kruopos dalelės.
Iš dalies taip ir yra, bet ne visai...
----->Pirmiausiai pažvelkime ką žada gamintojas:
100% natūralūs ingredientai 
Banka Agafji šveitiklis sukurtas specialiai atkurti odos stangrumą, švelniai valo, tonizuoja ir patempia odą. Natūralūs komponentai grąžina odai elastingumą, padeda išlaikyti jaunystę. Žaliųjų grikių ekstraktas praturtintas vitaminais E, A, P, valo odą ir pašalina toksinus. Altajaus medus praturtintas mikroelementais ir B grupės vitaminais, saugo odą nuo senėjimo proceso. Citrinžolės ekstraktas praturtintas natūraliomis rūgštimis, tonizuoja ir didina apsaugines odos funkcijas. Melisos aliejus praturtintas vitaminu C ir karotinu suteikia odai stangrumą ir elastingumą. 

Kalbant apie konsistenciją, ją sudaro želinė masė, kurioje pasitaiko smulkintų grikių kruopų dalelyčių. Jos nėra labai smulkios, sakyčiau, net gan stambios ir... jų nėra labai daug, t.y. konsistencijos pagrindą sudaro labiau želė, negu šveičiamosios dalelės. Todėl, jeigu mėgstate labiau tirštesnius šveitiklius, kaip pvz. cukraus, kavos tirščių ir pan. (asmeniškai aš tokius labiau mėgstu;), šis grikinis šveitiklis bus Jums per "silpnas". Man jis labiau primena dušo želę, negu "pilnavertį" kūno šveitiklį.  
Na, o jeigu mėgstate pasimėgauti šveitikliu kiekvieną kartą besimaudant, tikriausiai, Jums jis labiau patiks, bet ir čia reikėtų atsižvelgti į tai, kad grikių dalelės nėra labai smulkios ir atskiros jos gan stipriai jaučiamos ant kūno. Žodžiu, asmeniškai man, norėtųsi šiame šveitiklyje daugiau grikių dalelyčių ir būčiau visiškai patenkinta;).
Kvapas labiau žolinis negu grikinis, ir net "negrikinis" visai...:) tas kvapas, man primena močiūtės šampūną (sovietmečio laikų), toks... žolinis-muilinis...

Poveikis odai tikrai jaučiamas. Iš karto po naudojimo odą tampą švelnesnė.
Aišku, netikėčiau tuo, kad šveitiklis gali patempti ir atkurti odos stangrumą (šiuo atveju reikėtų gylesnių procedūrų, sporto bei mitybos balanso), bet ją švelniai nušveisti, pamaitinti ir patonizuoti, manau, tikrai sugeba.


* Priemonė be parabenų, be SLS.



Sudėtis: Aqua, Carbomer, Potassium Hydroxide, Polyethylene, Polygonum Fagopyrum Seed Powder, Mel, Melissa Officinalis Leaf Extract, Organic Melissa Officinalis Leaf Oil, Parfum, Lavandula Angustifolia (Lavender) Oil, Benzyl Alcohol, Benzoic Acid, Sorbic Acid, Citric Acid, Caramel, Iron Oxydes.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą