2016 m. kovo 28 d., pirmadienis

Dr. Organic Veido želė su sraigių sekreto ekstraktu APŽVALGA

Niekada nebūčiau pagalvojus, kad teks susidraugauti su ...sraigėmis?...na, gal tiksliau pasakius su jų sekretu...fui...bet...

Tiesa pasakius susigundžiau vien dėl kainos, t.y. parduotuvės siūlomos gan nemažos nuolaidos.  "O kodėl gi ne?"- pagalvojau, jug sudėtis natūrali, be to buvau girdėjusi apie sraigių ten kažkokią terapiją odai...
...be to saskaičiau, kad sraigių sekretas – tai unikali sraigių išskiriama medžiaga, padedanti joms greitai atkurti pažeistą kriauklę ar užgydyti sužeistą kūno vietą. Laboratorinių tyrimų įrodyta, jog šio sekreto sudėtyje yra glikolio rūgšties, pasižyminčios aktioksidacinėmis savybėmis, kolageno ir elastino, odai suteikiančių elastingumo, alantoino, mineralų, vitaminų. Užsisakiau.

Taigi ką gi žada gamintojas?
Antioksiduoja, stangrina, drėkina, lėtina senėjimo procesą, suteikia švelnumo. 

Ši išskirtinė veido želė pagaminta išsaugant geriausias sraigių sekreto savybes, praturtinta alavijų sultimis ir kitais veikliaisiais ingredientais. Produktas nuramina odą, ją drėkina, lėtina senėjimo procesą. Unikalios sraigių gleivių gydomosios sąvybės buvo atsitiktinai atrastos sraigių fermerių Čilėje, kai jos darbuotojai pastebėjo, jog jų rankos tapo nepaprastai švelnios ir drėgnos. Be to - nedideli įsipjovimai ir randai gijo nepaprastai greitai. Tolimesni tyrimai ir klinikiniai bandymai parodė, kad išskyros turi didelį kiekį natūraliai atsirandančio alantoino, kolageno, elastino bei antibakterinių medžiagų, kurie visi žmogaus odai turi naudingą gydomąjį, švelninantį ir valantį poveikį. Dr. Organic veido želė gali pasigirti visais senėjimą stabdančiais privalumais, įskaitant sušvelnėjusias raukšles, švelnią odą bei randų mažėjimą. Jame nėra jokių naftos chemikalų ir šiurkščių priedų, kurie pašalina iš odos vertingą drėgmę ir gali sukelti ilgalaikę žalą (parabenzų/parabenzoatų ar natrio laurilsulfato). Ši odos priemonė gryna, prabangi bei efektyvi. Dr. Organic veido želė su sraugių sekreto ekstraktu gaminama iš sraigių, kurios auginamos humaniškuose bei ekologiškus standartus atitinkančiuose ūkiuose. Sraigės turi galimybę laisvai klajoti , gleivių sekretas yra surenkamas nuo stiklinių plokščių per kurias jos keliauja. Sekretas yra surenkamas, filtruojamas, tada koncentruojamas vakuuminiame garintuve, siekiant sumažinti vandens kiekį prieš įdedant švelnų konservantą, kad būtų prailgintas jo galiojimo laikas.   

Suteikia elastingumo, antioksiduoja   Ramina, drėkina odą   Lėtina senėjimo procesą Biologiškai aktyvūs, natūralūs ir ekologiški ingredientai: sraigių sekreto ekstraktas, alavijų lapų sultys, žaliųjų citrinų aliejus, citrinžolių aliejus, japoninių laurenių aliejus.   

*Be parabenų   
*Be SLS (natrio laurilsulfato)   
*Be dirbtinių dažiklių   
*Be stiprių cheminių medžiagų, kvapų ir konservantų

Ir kažkodėl net nepagalvojau, kad ji bus tokios skaidrios konsistencijos;) buvau maloniai nustebinta:)
O atsidarius dangtelį akimirksniu pasklido labai gaivus ir ryškus citrinžolės ir alavijų kvapas. Puiku! (maniau kvepės sraigėmis;))
Taigi, dėl kvapo nerimauti tikrai neverta, jis puikus!
Konsistencija irgi, manau, aiški-visiškai skaidri, nelimpanti, maloniai vėsina.

Naudoju šią želę dažniausiai vakare, po vakaro veido priežiūros rūtinos. Pasiskirsto lengvai, ir lengvai isigeria. Pasitepus vos vos palieka labai nežymų lipnumo jausmą, kuris praeina po 3-5 sekundžių. Odą suminkština ir pakvepina. Būčiau nežinojusi, tai taip palikčiau, kaip naktinį kremą, bet nurodyta, kad po jo naudoti drėkinamąją priemonę reikėtų...todėl iškarto pasitepu drėkinamuoju kremu ( o kartais ir nepasitepu...).
----->"Nedidelį želės kiekį tepkite ant nuvalytos veido ir kaklo odos. Želei įsigėrus kartu naudokite odą drėkinančias priemones."


Ryte oda jaučiasi tikrai labai gerai: sudrėkinta, pamaitinta, lygutėlė. Neturiu jokių priekaištuų šiai priemonei;)
Tiesa, ji skirta kaip veidui, taip ir visam kūnui, bet pastarąjam, manau, naudoti nelabai patogu...tiesiog dėl talpos, o ir dėl kainos;) Tokį malonūmą, nupipelno, tikriausiai, tik veido odą (asmeninė nuomonė;), kūnas, šiuo atvejų, pasitenkins kitais kosmetiniais produktais;) nepyk kūne...:)
Dabar esu susigundžiusi ir kitomis šios linijos priemonėmis. 
Susidraugavau su jomis...su sraigėmis!


Sudėtis: Aloe barbadensis leaf juice, Aqua, Snail secretion filtrate, Glycerin, Polygliceryl-3 cocoate, Sodium hyaluronate, Phenoxyethanol, Potassium sorbate, Ethylhexylglycerin, Disodium EDTA, Sodium hydroxide, Litsea cubeba oil, Cymbopogon schoenanthus oil, Citral, Citronellol, Limonene, Geraniol, Linalool.




Komentarų nėra:

Rašyti komentarą